Aanmelden

  

Open dagen 2023

Ben jij benieuwd naar het Marcanti College? De open dagen van het Marcanti College vinden plaats op:

- dinsdag 24 januari 2023 16.00 uur en 19.00 uur (online open dag)
- dinsdag 7 februari 2023 van 16.00 - 20.00 uur (fysieke open dag)
- woensdag 15 februari 2023 van 16.00 - 20.00 uur (fysieke open dag).

Meld je hier aan voor een van de (online) open dagen!

 

Aanmelden

Van je basisschool heb je een schooladvies gekregen. Dat is een advies over welk soort middelbare school bij je past. 

Is dat vmbo kaderberoepsgericht, vmbo theoretische leerweg of havo en ben je benieuwd naar het Marcanti College, neem dan deel aan onze voorlichtingsbijeenkomsten en proefles.

Samen met je ouders stel je een voorkeurslijst op met scholen waar jij graag volgend schooljaar les krijgt. Heeft Marcanti College je voorkeur? Zet dan Marcanti College als eerste keuze op je voorkeurslijst.

 

Zij-instroom

Heb je interesse in een plek op het Marcanti College? Wij hebben in vrijwel al onze groepen ruimte voor zij-instroom. Vragen? Mail naar MC-zorg@marcanti-espritscholen.nl.

Wil je toch liever bellen? Op dinsdag, woensdag en donderdagochtend tussen 9:00 en 10:00 uur is er een telefonisch spreekuur via het telefoonnummer 020 606 9000.

 

 1. Aanmelden kan via het ‘digitale aanmeldformulier zij-instromer’. Aanmeldingsformulier Marcanti College
 2. Pas nadat het aanmeldingsformulier en volledige dossier door ons is ontvangen kunnen wij de aanmelding verwerken c.q. in behandeling nemen. We vragen u als ouder de school te verzoeken het dossier naar ons te versturen. Neem contact op met uw huidige school, geef aan dat u uw zoon/dochter heeft aangemeld en dat het Marcanti College het dossier nodig heeft voor het verwerken van de aanmelding.
 3. Het dossier bestaat uit:
  a) het schoolwisselaarsformulier
  b) rapportcijfers
  c) aanwezigheidsoverzicht
  d) Lwoo beschikking indien aanwezig
  e) Het oki-doc
  f) Opp indien opgesteld (verplicht bij afstroom)
  G) Relevante testgegevens en verslagen (zoals Wisc/Nio, Dyslexie/Dyscalculie verklaring enz).
 4. De contactpersoon van de huidige school kan contact opnemen met het Marcanti College (ondergetekende) indien er vragen zijn.
 5. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier en het volledige dossier zal het dossier bekeken worden door meerdere personen. Hierna zal de PLG-leider van het betreffende leerjaar contact opnemen voor het inplannen van een (online) intakegesprek.
 6. De PLG-leider zal gezamenlijk met de zorgcoördinator voor 1 juni a.s. een besluit nemen over het aannemen of afwijzen van de leerling. Dit kan indien het Marcanti College voor 15 mei a.s. over een volledig dossier beschikt. Leerlingen waarvan het dossier na 15 mei niet volledig beschikbaar is, kunnen alleen aangenomen worden als er formatieve ruimte is.
 7. Wanneer de leerling is aangenomen zal er een afspraak worden gemaakt voor de officiële inschrijving.
 8. We zijn bezig met de ontwikkeling van een kennismakingsprogramma voor zij-instromers. Zodra daar meer over bekend is, zullen we u daarvan op de hoogte brengen.
 9. Wanneer u vragen heeft over de profielen en vakken die wij aanbieden dan kunt u contact opnemen met de decaan L. Scheunhage. Zie onze contactpagina.

Neem een kijkje in onze school!

blijf op de hoogte via:

Deze website maakt gebruik van cookies

Esprit Scholen neemt uw privacy zeer serieus daarom maakt espritscholen.nl alleen gebruik van essentiële cookies zonder (herleidbare) persoonsgegevens.