Chromebook

 

Chromebook

Op het Marcanti College werken leerlingen in alle klassen met een Chromebook. Het Marcanti College heeft voor het schooljaar 2022/2023 gekozen voor de Asus Chromebook C214. Dit  is een Chromebook speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Spatwaterdicht, licht in gewicht, goedkoop en een accu die lang meegaat.

De kosten hiervoor zijn in rekening voor de ouders/ verzorgers. Voor de aanschaf is het Marcanti College een samenwerking aangegaan met Smart2Scool. Als u het Chromebook via deze organisatie aanschaft, draagt de school €100 bij in de kosten. Er kan gekozen worden tussen éénmalige betaling of betaling in 48 termijnen.

Betaling ineens

€403

Betaling gespreid

€514

Deze bedragen zijn inclusief een 4-jarige verzekering en een beschermhoes.

Het bovenstaande geldt voor leerlingen die starten in leerjaar 1. Ook zij-instromers kunnen via Smart2Scool een Chromebook aanschaffen. Omdat deze leerlingen meestal korter aan onze school verbonden zullen zijn, gelden voor hen aparte regelingen.

Klik hier om een Chromebook te bestellen.

Gratis laptop of tablet voor middelbare school aanvragen?
Klik hier om te kijken of u in aanmerking komt voor een gratis laptop of tablet.

 

Aanmelden voor garantie of reparatie

Als u het chromebook via het Marcanti College heeft aangeschaft heeft u verlengde garantie of een verzekering.

Voor het aanmelden van een schade klikt u hiernaast op de afbeelding van de chromebook van uw zoon of dochter. Lees dan goed de instructies die hierbij horen. Voor hulp of vragen kan uw kind altijd terecht bij de ICT afdeling op het Marcanti College.

Schadeformulier voor leerlingen gestart in 2017 of 2018.

Schadeformulier voor leerlingen gestart in 2019 of later.

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VIA:

Deze website maakt gebruik van cookies

Esprit Scholen neemt uw privacy zeer serieus daarom maakt espritscholen.nl alleen gebruik van essentiële cookies zonder (herleidbare) persoonsgegevens.